Aino-Kaisa Saarinen: Puhtaat urheilijat ja testaajat ovat samalla asialla

Viestikapula-blogin uusin kirjoittajavieras on hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen. Saarinen on saanut Vancouverin olympialaisten lähestyessä nauttia tiuhaan tahtiin dopingtestaajien vierailuista. Hän kokee tämän erittäin myönteisenä asiana: tiuha testaus luo uskoa järjestelmän toimintaan.

– Tulevissa Vancouverin olympialaisissa testaus on varmasti huipussaan ja olinpaikkatiedot pitää ilmoittaa tunnin tarkkuudella. Ylimääräistä työtä ja tarkkuutta tämä vaatii, mutta se työ auttaa urheilua puhtaampaan suuntaan ja sitähän me kaikki haluamme. Puhtaat urheilijat ja testaajat ovat loppupelissä samalla asialla, Saarinen kirjoittaa.

Aino-Kaisa Saarisen blogimerkintä on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi/. 

Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Aino-Kaisa Saarinen haastaa maaliskuun 2010 Viestikapula-blogin kirjoittajaksi koripalloilija Hanno Möttölän.