ADT:n joukkue mukana triathlonin sprinttimatkan SM-kisoissa

Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n edustajat pistävät itsensä likoon Himoksella 13.6. järjestettävissä triathlonin sprinttimatkojen SM-kisoissa. Osallistumisellaan ADT haluaa viedä kisaan puhtaan ja reilun pelin viestiä.

ADT:n testauspäällikkö Katja Huotari ui 750 metriä, koulutussuunnittelija Samuli Rasila pyöräilee 20 kilometriä ja puheenjohtaja Pekka Ilmivalta juoksee 5 kilometriä Himoksella pidettävissä kisoissa.

– Tästä tulee mielenkiintoinen kisa! On hyvä hypätä välillä testauspuolelta urheilijoiden joukkoon. Nyt mitataan, miten meidän ADT-läisten kunto kestää tositoimissa. Haastamme kaikki kisan triathlonistit urheilemaan puhtaasti ja iloisesti Himoksen maisemissa”, Ilmivalta sanoo.   
 
Myös ADT:n Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste innostaa triathlonisteja ja katsojia puhtaaseen urheiluun. Esittelypiste on avoinna Himoksen matkailukeskuksessa 13.6. kello 9:00–16:00. Pisteellä voi testata taitonsa hevosenkengän sinkauttamisessa, nimetä kisan reiluimman urheilijan ja napata kasvoihinsa pikatatuointina Puhtaasti paras -tunnuksen. Jaossa on myös Fazerin tuotteita ja ADT:n materiaaleja.  
 
Lisätietoja:

Susanna Sokka
ADT – viestintäpäällikkö
gsm 040 740 7477
 
Internet: http://www.triathlon.fi/tapahtumat2/tapahtumat/?x256424=262976