A-klinikkasäätiön kehittämisyksikköön haetaan projektikoordinaattoria

A-klinikkasäätiön ylläpitämä Dopinglinkki-palvelu (www.dopinglinkki.fi) on suunnattu dopingaineita käyttäville kuntoilijoille, heidän läheisilleen, dopingin käyttäjiä työssään kohtaaville eri alojen ammattilaisille sekä kaikille muille dopingaineiden vaikutuksista kiinnostuneille.

Haemme projektikoordinaattoria vanhempainvapaan ajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kuntodopingin parissa. Projektikoordinaattorina vastaat Dopinglinkin hankehallinnosta (mm. talousseuranta, arviointi ja raportointi), verkkopalvelun toiminnan koordinoinnista ja sisällöntuotannosta sekä palvelusta kerättävän tutkimustiedon analysoinnista ja tilastoinnista. Suunnittelet myös hankkeen viestintää ja markkinointia yhdessä hankkeen toisen koordinaattorin kanssa ja valvot Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamallin toteutumista.

Projektikoordinaattorin tehtävä edellyttää kokemusta projektihallinnosta, erinomaisia viestintävalmiuksia ja tietoteknisiä taitoja (mm. verkkojulkaisemisesta), erinomaista englannin kielen taitoa, sekä tutkimus- ja arviointitiedon keruun ja analysoinnin osaamista. Hyvä ruotsin kielen taito sekä sosiaali- ja terveysalan tai liikunta-alan tuntemus ja some-osaaminen ovat eduksi. Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, vastuuntuntoa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Työpiste sijaitsee A-klinikkasäätiön keskustoimistolla Länsi-Pasilassa. Työsuhde alkaa 8.8.2016 ja kestää 30.6.2017 asti. Työhaastattelut järjestetään viikoilla 22 ja 23.

Jos olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si 22.5.2016 mennessä dopinglinkki@a-klinikka.fi.
Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Hanna-Kaisa Jussila
projektikoordinaattori
puh. 050 5731 897 (yhteydenotot 10.–11.5. klo 13–14)
hanna-kaisa.jussila@a-klinikka.fi

Marja Merikallio
kehittämispäällikkö
puh. 050 3028 164
marja.merikallio@a-klinikka.fi