A-klinikkasäätiön kehittämisyksikköön haetaan projektikoordinaattoria

A-klinikkasäätiön hoito- ja kuntoutuspalvelut, ehkäisevä työ ja asiantuntijatoiminta vähentävät erilaisia psykososiaalisia ongelmia.

A-klinikkasäätiön tuottamaan Dopinglinkki-verkkopalveluun haetaan projektikoordinaattoria opintovapaan sijaisuuden ajaksi 25.8.2014–31.5.2015.

Dopinglinkki (www.dopinglinkki.fi) on suunnattu dopingaineita käyttäville kuntoilijoille, heidän läheisilleen, dopingkäyttäjiä työssään kohtaaville eri alojen ammattilaisille sekä kaikille muille dopingaineiden vaikutuksista kiinnostuneille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kuntodopingin parissa. Projektikoordinaattorina vastaat Dopinglinkin hankehallinnosta (mm. talousseuranta ja hankeraportointi), verkkopalvelun toiminnan koordinoinnista ja sisällöntuotannosta sekä palvelusta kerättävän tiedon analysoinnista ja raportoinnista. Työhösi kuuluu myös syksyllä 2015 järjestettävän kansainvälisen tieteellisen kongressin organisointia ja viestintää sekä muita tiedotustehtäviä.

Projektikoordinaattorin tehtävä edellyttää kokemusta projektihallinnosta, erinomaisia viestintävalmiuksia ja tietoteknisiä taitoja (mm. julkaisujärjestelmistä), erinomaista englannin kielen taitoa, sekä määrällisten ja laadullisten tutkimusmenetelmien perusteiden hallintaa. Hyvä ruotsin kielen taito sekä sosiaali- ja terveysalan tai liikunta-alan tuntemus ovat eduksi. Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, vastuuntuntoa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Työpiste sijaitsee A-klinikkasäätiön keskustoimistolla osoitteessa Maistraatinportti 2, 00240 Helsinki.

Jos olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.5.2014 mennessä
sähköpostitse dopinglinkki@a-klinikka.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Katri Kemppinen,
projektikoordinaattori, p. 050 5731 897
katri.kemppinen@a-klinikka.fi

Marja Merikallio,
kehittämispäällikkö, p. 050 3028 164
marja.merikallio@a-klinikka.fi