Koulutusmateriaalit

SUEK tarjoaa koulutusmateriaaleja opetuskäyttöön. Materiaalit on tarkoitettu erityisesti lajiliitoille, urheiluseuroille ja oppilaitoksille, mutta ne soveltuvat myös itsenäiseen opiskeluun. Osasta materiaaleista on myös kieliversiot (ruotsi ja englanti) saatavilla.  Koulutusmateriaaleja päivitetään säännöllisesti. Koulutusmateriaaleja esittäessä tulee varmistaa, että käytössä on aina viimeisin versio materiaalista. Materiaalien muokkaus ei ole sallittua.

Koulutusmateriaaleja päivitetään säännöllisesti. Koulutusmateriaaleja esittäessä tulee varmistaa, että käytössä on aina viimeisin versio materiaalista. Materiaalien muokkaus ei ole sallittua.

SUEK logo

Koulutusmateriaalit

SUEK tarjoaa koulutusmateriaaleja opetuskäyttöön. Materiaalit on tarkoitettu erityisesti lajiliitoille, urheiluseuroille ja oppilaitoksille, mutta ne soveltuvat myös itsenäiseen opiskeluun.

Lue lisää
Tyhjän tilan täytekuva

Puhtaasti paras -verkkokoulutus

Opi ja varmista tietosi antidopingasioista Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen avulla. Verkkokoulutuksen sisältö perustuu antidopingsäännöstöihin ja koulutus soveltuu kaikille urheilutoimijoille.

Lue lisää