Turnén Vinn rättvist

Programmet "Vinn rättvist" har nu en turnerande informationsmonter som besöker olika idrottsevenemang i Finland. Ni kan beställa informationsmontern till ett evenemang för er idrottsgren, till exempel en tävling eller ett läger på nationell eller internationell nivå.

Informationsmontern "Vinn rättvist" är ett roligt och lärorikt inslag vid ert evenemang. Vid informationsmontern delar FCEI ut information och svarar på frågor om tävlingsmanipulation, läktarsäkerhet och ren idrott. Publiken får rösta fram den idrottare i tävlingen som bäst följer principen om rent spel. Vi kan också ordna kompletterande program såsom föreläsningar och lekfulla tävlingar. Alla idéer och tankar är välkomna! Tillsammans kan vi ordna ett fint evenemang i den rena idrottens anda.

Servicen är avgiftsfri för specialidrottsförbunden. FCEI deltar i så många evenemang som möjligt i enlighet med sina resurser.

Om ni vill beställa en "Vinn rättvist"-informationsmonter till ert evenemang ber vi er skicka en ansökan per e-post till FCEI:s kommunikationschef Susanna Sokka och vänligen uppge följande information om evenemanget:

  • tidpunkt
  • plats
  • målgrupper
  • var ni planerat att informationsmontern ska stå, samt
  • förslag på andra aktiviteter.
Susanna Sokka

Susanna Sokka

Kommunikationschef, webbredaktör

tfn: 040 740 7477

e-post: susanna.sokka@suek.fi

Piia Pöyhönen

Piia Pöyhönen

Utbildningschef

tfn: 050 490 9959

e-post: piia.poyhonen@suek.fi